Activitatea

Home | BIO | Afacerea | Activitatea | Compania | Catalog | Mai mult | Formular | Contact | Reclame

 

Ce trebuie sa fac?

Pasul 1 - Pregatirea

1.1 "Decizie"

Chiar daca uneori nu ne place sa luam decizii, pentru ca acestea presupun apoi anumite schimbari ale stilului nostru de viata, a fi consultant Life Care inseamna sa iei o decizie in legatura cu viata ta de azi inainte. Consulta grila de bonificatii, vezi ce se poate castiga si gandeste-te. Dar inainte de a incepe orice in activitatea ta ... IA O DECIZIE !

1.2 "Invatare"

Ca in orice noua activitate sau meserie, pentru a putea incepe trebuie sa stii exact care sunt drepturile si responsabilitatile tale si, poate cel mai important, ce ai de facut pentru ca obiectivul tau sa se transforme in realitate. Faptul ca citesti aceste randuri inseamna ca esti deja pe drumul corect. Te informezi, incepi sa intelegi, pentru ca atunci cand vei incepe sa vorbesti altor cunostinte despre Life Care sa ai succes din primul moment.

1.3 "Lista de nume"

Acum, ca stii deja ce inseamna a fi consultant Life Care, vei dori sa spui aceste lucruri mai departe. Daca o vei face haotic vei constata ca afacerea ta nu prospera. De aceea, ai nevoie de o lista completa cu potentialii tai viitori colaboratori. Pentru a-ti fi mai usor, in lista "Tabele ajutatoare" vei gasi modelul de completat. Multiplica acest mod si completeaza cat mai multe date. Atentie! Statistic, din 100 de nume doar cu 40-50 vei discuta, doar 10 vor deveni consultanti in echipa ta si doar unul va fi un lider autentic. De aceea se spune ca "Lista" este cel mai de pret capital al afacerii tale.


Pasul 2 - Multiplicare

2.1 "Invitatia"

Poate cel mai delicat moment al incepatorilor este invitarea unei cunostinte la o discutie Life Care. Acestia incearca din contactul telefonic sau direct sa explice in cateva cuvinte noua lor activitate. Oamenii asculta pana cand aud cuvinte cheie: afacere, produse, consultant. In acel moment, ei isi formeaza o parere despre ce urmeaza sa-i prezinte si il refuza politicos. Secretul unei invitatii perfecte este ca nu exista un model de invitatie perfecta. Doar fii TU, asa cum esti intotdeauna. Spune-i ca vrei sa stati de vorba despre ceva foarte interesant care cu siguranta o sa-i placa. Atat! Nimic mai mult. Chiar daca te va intreba linisteste-l, asigurandu-l ca ii vei spune tot ce il intereseaza la momentul intalnirii. Stabileste clar data si ora intalnirii si saluta-l zambitor.

2.2 "Discutia Life Care"

Asa cum titlul o spune "Discutia Life Care" nu este o prezentare unilaterala a unor beneficii si produse. Aceasta are ca scop initierea unei discutii pe teme de interes comun si poate reprezenta pana la final raspunsul la anumite nevoi ale interlocutorului. Ea nu poate incepe pana cand nu stim ce il intereseaza pe cel din fata nostra. Doar atunci si, mai ales, doar daca simtim ca Life Care ii poate ajuta intr-un fel putem sa le prezentam beneficiile unei afaceri proprii Life Care. Pe tot parcursul discutiei cere-i parerea si stimuleaza-l sa vorbeasca. Statistic, nimeni nu are rabdare sa asculte mai mult de 10 minute, oricat de bun orator ai fi. De fapt, nici nu trebuie sa fi un bun orator.Trebuie sa faci doar ce ai facut pana acum de mii de ori. Sa vorbesti despre viata si, in plus, despre cum te ajuta noua ta activitate de consultant Life Care. E simplu. Ai la dispozitie structura "Discutiei Life Care" si alte materiale gata tiparite sau inregistrate care te ajuta sa fii profesionist in expunere.

2.3 "Intalnirea secundara"

Aceasta etapa urmeaza "Discutiei Life Care", dupa maxim 24-48 de ore. Rolul acestei intalniri este diferentiat in functie de ce s-a stabilit. Daca participantul la discutie doreste sa devina consultant Life Care, atunci se vor clarifica toate aspectele ce tin de inceperea propriei lui afaceri. Daca acesta si-a cerut o perioada de gandire, atunci, la intalnirea secundara, se discuta despre lucrurile neclare si se raspunde la eventualele intrebari. Acesta intalnire are rolul de a clarifica implicarea sau neimplicarea lui in Life Care. Multi incepatori gresesc neorganizand aceasta intalnire, pierzand astfel multi posibili consultanti. Acestia reintra in cotidian si e posibil sa uite de cele discutate. Consultantul considera lipsa de reactie o dovada de dezinteres si hotaraste sa nu mai insiste. Aceasta este cea mai nefericita solutie. Asa ca intalnirea secundara iti clarifica reusita actiunilor tale. Nu uita de aceasta!


Pasul 3 - Consilierea

Consilierea este procesul continuu prin care iti ajuti consultantii din echipa. Aceasta presupune clarificari repetate ale modului de lucru, simulari de situatii, prezentarea ajutatoare in timpul discutiilor, analize de retea si, nu in ultimul rand, sustinerea reciproca si pastrarea legaturii speciale ce se formeaza in tot acest timp. Vei face consiliere atat cu cei din grupul tau, dar vei cere in acelasi timp consiliere si la Consultantul tau senior. Din momentul in care un om ti se alatura ai automat responsabilitatea succesului sau insuccesului acestuia. Consilierea inseamna pentru tine garantia ca echipa formata este o echipa stabila care iti asigura pensia Life Care pe tot restul vietii tale. Consilierea inseamna de fapt arta prin care reusesti sa ajuti oamenii in a-si atinge visele.

Pentru ca Group One (organizatia de lideri Life Care) recunoaste beneficiile dezvoltarii personale in afacerea noastra, va recomanda

Carti recomandate :

"Prezentarea de 45 de secunde", scrisa de Don Failla

"O cale mai buna pentru o viata mai frumoasa", scrisa de Nancy Failla

"Cum sa fii cel mai bun în M.L.M", scrisa de John Kallench

"Secretele succesului", scrisa de Dale Carnegie

"Puterea magica a gandului", scrisa de David J. Schwartz

"Succesul si Atitudinea", scrisa de Napoleon Hill/W. Clement Stone
 
"Tata Bogat, Tata Sarac" scrisa de Robert Kiyosaki

Succesul in Life Care inseamna sa ajuti oamenii in a-si atinge cele mai indraznete vise!

sus

                    Vreau sa devin consultant LIFE CARE!             
 

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau